Ürünlerimiz

Fabrika, restoran, otel veya ofisler için gerekli olan tüm donanım ve işletme yönetimi için gerekli yazılımlar.

MİKRO YAZILIM ÜRÜNLERİMİZ

Küçük İşletme

Mikro Run

Kolay kullanımı, yalın menüleri, 64 MB ücretsiz yedekleme kotası, e-dönüşüm modülleri ve 1 yıl geçerli 300 kontör sayesinde tüm bu süreçlerinizi uçtan uca kolayca yönetebilirsiniz.

Üstelik Mikro Run ile e-Fatura, e-Arşiv, e-İrsaliye, e-Mutabakat, e-SMM çözümlerine ücretsiz olarak sahip olursunuz.

Genel Özellikler

  • RUN Ana Paket (1 Kullanıcı)
  • e-Dönüşüm Run paketinde e-Dönüşüm çözümleri yıllık fiyata dahildir
8.400₺ + KDV

'den başlayan fiyatlarla (Yıllık)

KOBİ

Mikro Jump

Mikro Jump ile hangi sektörde olursanız olun tüm süreçlerinizi tek bir program ile uçtan uca yönetebilirsiniz. Üstelik siz işlerinizi büyütürken ticari yazılımınız da sizinle birlikte büyür.

Siz de KOBİ olarak kontrolü büyümek, rekabette öne çıkmak istiyorsanız Mikro Jump ürünü tam da size göre.

Genel Özellikler

  • Jump Ana Paket (1 Kullanıcı)
  • e-Dönüşüm Jump paketinde e-Dönüşüm çözümleri yıllık olarak ayrıca fiyatlandırılır.
  • Personel Takip Jump paketinde Personel Takip çözümleri yıllık olarak ayrıca fiyatlandırılır.
28.000₺ + KDV

'den başlayan fiyatlarla (Yıllık)

Büyük İşletme

Mikro Fly

Büyük işletmelerin ticari yazılımı Mikro Fly ile hangi sektörde olursanız olun tüm operasyonlarınızı tek program ile kârlı ve verimli şekilde yönetebilirsiniz. Detaylı veri analizlerinin ışığında karar alma mekanizmanızı doğru yönlendirmek ve rekabette öne çıkmak istiyorsanız Mikro Fly tam size göre. 

Genel Özellikler

  • RUN Ana Paket (1 Kullanıcı)
  • e-Dönüşüm Fly paketinde e-Dönüşüm çözümleri ayrıca yıllık olarak fiyatlandırılır.
  • Personel Takip Fly paketinde Personel Takip çözümleri yıllık olarak ayrıca fiyatlandırılır.
77.500₺ + KDV

Yıllık

Hakkında

kısa Bir bilgi

Artello, İzmir merkezli müşteri odaklı bir BT/IT Hizmetleri ve Dijital Medya, Web uygulamaları çözümleri şirketidir. Gelişmiş bir BT deneyimi elde etmek için sistemleri, süreçleri, teknolojileri ve iş akışlarını yeniden kalibre ederek her türlü işletmenin BT zorlukları için ideal bir çözüm oluşturmayı amaçlarız.

Müşterilerimizin zorluklarını ve iş operasyonlarını dijitalleştirerek verimliliği artırmayı, ayrıca hedeflerini anlayarak dijital dünyada başarılı olmalarını sağlıyoruz. Süreçleri optimize etmek için en iyi uygulama çözümlerini uygulayarak, müşterilerimizin başarılı olmalarına yardımcı oluyoruz

2023
Yenilenme

Büyüyen hizmet kapsamımız ve Mikro Yazılım iş ortaklığı gibi çeşitli ürünlerin portfoyümüze girmesi ile büyüyerek hizmet vermeye devam ediyoruz.

2012
Kuruluş

Uzun yıllar bir bakıma hobi olarak web tasarım ve firma kurumsallarının hazırlanması üzerine çalıştık. Artık bu hizmetlerin kurumsal bir yapıda devam etmesi gerektiğini düşünerek Grafik Dükkanı adıyla iş hayatına giriş yaptık.

BİZİ TANIYIN

YOL HARİTAMIZ

2012 yılında Grafik Dükkanı adıyla butik olarak web/eticaret uygulamaları ve firma kurumsalları üzerine destek vermeye başladık. Yıllar içerisinde bilişim sektöründeki değişimler ile hizmet kapsamımız genişledi. Artık Grafik Dükkanı adı yaptığımız işlerin kapsamına göre isim olarak kısıtlı kaldığından maceramıza 2023 yılından itibaren Artello Bilişim olarak devam etmeye karar verdik. Sürekli olarak hizmet alanımızı genişleterek müşterilerimize her alanda destek vermeye gayret gösteriyoruz.

S.S.S

Sıkça Sorulan Sorular

Artello Bilişim Hizmetleri, öncelikle İzmir olmak üzere Ege Bölgesi’ nde hizmet vermektedir.

Paket yazılım fiyatları sitemizde yer almaktadır. Fakat iş süreçlerinize ve taleplerinize göre modül veya altyapı belirlendiğinden doğru fiyatlama yapabilmemiz için bizimle çekinmeden iletişime geçebilirsiniz.

Evet. Talebinize veya ihtiyacınıza göre donanım ürünleri sağlayabilir, yeni bilgisayar/sunucu sistemi kurulumu konusunda destek sağlayabiliriz.

Mikro Yazılım paketleri ile firmanızın ihtiyaç duyabileceği tüm ticari işlemleri, stok, muhasebe, satın alma, satış, finans ve üretim yönetimine kadar takip edebilirsiniz. Ayrıca güçlü raporlama yeteneği ile tüm süreçlerinizi en ince detayına kadar analiz edebilir ve rapor alabilirsiniz.

Paket detaylarına sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz gibi, dilerseniz bizimle iletişime geçerek hangi paketin sizlere daha uygun olacağına dair detaylı bilgi alabilirsiniz.